Προς συναδέλφους Προέδρους άλλων Σωματείων | 10-04-13

Πύργος, 10 Απριλίου 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,

προς ενημέρωση όλων όσων δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στην έκθεση και κυρίως στις συναντήσεις με Π.Ο.Φ και «ΦΟΙΒΟ», σας στέλνω τις δημοσιεύσεις που κάναμε στο site του Συλλόγου μας, σε μια προσπάθεια να ενημερωνόμαστε όλοι σε ό,τι αφορά στα θέματα που μας αφορούν άμεσα και προτείνω, με όλο το σεβασμό, αυτά να γίνουν γνωστά και σε όλους τους επαγγελματίες των Νομών σας, άσχετα αν είναι μέλη των Συλλόγων ή Σωματείων σας.
Εμείς από τη μεριά μας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιληφθεί και ο επαγγελματίας αλλά και η κοινωνία πως πλέον ο επαγγελματίας πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένους δρόμους προκειμένου να μπορεί να συνεχίζει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνά ή να αδιαφορεί, ούτε για τα εργασιακά του δικαιώματα, ούτε για τις οικονομικές του απολαβές και ιδιαίτερα για τα πνευματικά του δημιουργήματα που αυτή τη στιγμή αμφισβητούνται.
Είναι παρήγορο και ενθαρρυντικό προσωπικά για εμένα, που τα συνδικαλιστικά μας όργανα και ο «ΦΟΙΒΟΣ» προχωρούν παρά τις αντίθετες ροπές, τόσο ανάμεσά μας όσο και εκ μέρους της πολιτείας, στην διασφάλιση βασικών μας δικαιωμάτων.
Ένα πράγμα θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι. Πως μόνο ενωμένοι μπορούμε πια να προχωρήσουμε (και γιατί όχι με ενιαία οικονομική τακτική). Αυτό μπορούμε μέσα από την συνεργασία και τη συζήτηση να το επιτύχουμε Πανελλαδικά και να μην περιμένουμε κάποιον άλλον να το κάνει. Έχουμε τη δύναμη αν και αφ’ όσον το θελήσουμε.
Ίσως να ακουστεί τετριμμένο αλλά μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο αν θέλουμε.  Ο Καζαντζάκης έλεγε στο «Ζορμπά»: «έχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο που σ’ αρέσει».

Με εκτίμηση
Πρόεδρος «Φωτακτίς»
Δ. Παπαϊωάννου
https://fotaktis.wordpress.com/
https://fotaktis.wordpress.com/foebusosdppdf/
https://fotaktis.wordpress.com/2013/04/09/impresphotov/
https://www.facebook.com/groups/448219468549987/#

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s