«Φωτακτίς» & ΟΕΒΕ Ηλειας | Συνάντηση με φορείς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΕΒΕ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς», εκπροσωπείται πλέον επίσημα και στην τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηλείας (ΟΕΒΕ), μέσω του εκλεγμένου αντιπροσώπου του κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου, που εκλέχτηκε κατά πλειοψηφία κατά την πρόσφατη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουλίου 2015.
Στα πλαίσια της προσπάθειας της ΟΕΒΕ Ηλείας να προστατεύσει τα Σωματεία-μέλη της κυρίως απέναντι στην παραοικονομία, το παρεμπόριο και τη διακίνηση μαύρου χρήματος που αυτή τη στιγμή και δεδομένης της πολιτικής αστάθειας που βιώνει η χώρα μας βρίσκονται σε έξαρση, αλλά και να μπορέσει να θέσει σε νέες βάσεις την περαιτέρω συνέχιση της επαγγελματικής πορείας όλων των επαγγελματιών που εκπροσωπεί, συναντήθηκε σήμερα 28 Ιουλίου 2015 με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο.

Ο Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. της ΟΕΒΕ κ. Πάνος Διαμαντόπουλος, κατέθεσε τα ζητήματα και τις προτάσεις που είναι κοινά για όλους τους επαγγελματίες, ενώ έλαβε τη δέσμευση των εκπροσώπων των φορέων ότι εγκαινιάζεται μια νέα προσπάθεια συλλογικής και συνολικής αντιμετώπισης των μεγάλων αυτών ζητημάτων, που αποδυναμώνουν τον σημερινό επαγγελματία και τον ωθούν στην απαξίωση, την ανεργία και στην πτωχοποίηση.
Στο επόμενο διάστημα, θα κατατεθούν εκ νέου προτάσεις εκ μέρους της ΟΕΒΕ που θα αφορούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε επάγγελμα ξεχωριστά, προκειμένου να ενημερωθούν τόσο οι φορείς, όσο και οι πολίτες, που θα κληθούν άμεσα να στηρίξουν έμπρακτα και χωρίς συμβιβασμούς τον επαγγελματία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s