ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ_31-05-12

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΗΛΕΙΑΣ «ΦΩΤΑΚΤΙΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

@FOTAKTIS_LOGO GOLD

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

με εξαιρετική χαρά και συγκίνηση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον νεοσύστατο Σύλλογό μας, των Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας με την επωνυμία «Φωτακτίς», τον πρώτο  ιστορικά σύλλογο της Ηλείας, για τους επαγγελματίες της φωτογραφικής τέχνης.

Μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, το πρώτο Δ. Σ. του Συλλόγου μας αποτελείται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Παπαϊωάννου Δημήτρης του Βασιλείου

Α’ Αντιπρόεδρος: Παναγόπουλος Ανδρέας του Παναγιώτου

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεωργιάδης Αχιλλέας του Χρήστου

Γ. Γραμματέας: Μπερτσάτος Θεόδωρος του Δημητρίου

Ταμίας: Παπαδοπούλου Δέσποινα του Παναγιώτου

Σύμβουλος Α’ : Αγγελάκος Βασίλης του Ιωάννη

Σύμβουλος Β’ : Μανουσόπουλος Σπύρος του Νικολάου

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η δημιουργία του Συλλόγου αποτέλεσε όνειρο ζωής στο παρελθόν για τους επαγγελματίες Φωτογράφους του Νομού και η πραγμάτωσή του σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Η δράση του θα είναι σύμφωνη με την αισθητική, το ήθος και την υψηλή ποιότητα των φωτογραφικών υπηρεσιών, όσον αφορά στα μέλη του.

Στους σκοπούς του Συλλόγου συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων:

Η συστηματική μελέτη των προβλημάτων του κλάδου, η ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών, η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, η εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου αυτών.

Με κυριότερο μέλημά μας, την αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών του Συλλόγου, θεωρούμε ότι και η δική σας συμβολή θα είναι καθοριστική, προκειμένου να καταφέρουμε σαν οργανωμένοι επαγγελματίες να παρουσιάσουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και δημιουργημάτων που μας υποδεικνύει η επαγγελματική μας ταυτότητα.

Επιθυμούμε λοιπόν να σας κάνουμε γνωστό ότι θέλουμε να απευθύνεστε στον Σύλλογό μας, κάθε φορά που χρειάζεστε φωτογραφική κάλυψη είτε εκδήλωσης είτε άλλου γεγονότος και η συνεργασία σας με επαγγελματία φωτογράφο να γίνεται με μέλη του Συλλόγου μας κατά πρώτο λόγο.

Έτσι και ενισχύεται και η δύναμη των μελών του Συλλόγου, δυναμώνει ο Σύλλογος και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερο και καλύτερο έργο και επιπρόσθετα, επιτιμάται και αποδίδεται η εκτίμηση και ο σεβασμός στον επαγγελματία-μέλος του Συλλόγου, ο οποίος επέλεξε να οργανωθεί και να αρχίσει να προσφέρει και αυτός στον σύγχρονο πολιτισμό μας, κρατώντας στα χέρια του ένα εργαλείο που τον κατατάσσει ισόβαθμο ανάμεσα στους συναδέλφους των άλλων Τεχνών.

Επίσης, επιθυμούμε να διαβαστεί η παρούσα επιστολή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου σας, προκειμένου να υπάρξει ως επί το πλείστον καλύτερη ενημέρωση όλων των τοπικών προέδρων και  Δημοτικών Συμβούλων σας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s