ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΛΕΙΑΣ | 13/6/12

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΗΛΕΙΑΣ «ΦΩΤΑΚΤΙΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

@FOTAKTIS_LOGO GOLD

Σήμερα, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση, του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «ΦΩΤΑΚΤΙΣ», με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ. κ. Γερμανό.

Στην ολιγόλεπτη συνάντησή τους, ο Πρόεδρος κ. Δημ. Παπαϊωάννου, παρέδωσε στον Σεβασμιότατο, φάκελο με το Καταστατικό του Συλλόγου και κατάλογο με τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.

Η ενημέρωση αφορούσε στους σκοπούς  του Συλλόγου, με κύριο μέλημα τη συστηματική μελέτη των προβλημάτων του κλάδου και την προσφορότερη συλλογική διεκδίκηση και επίλυση αυτών.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος, αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις των επαγγελματιών και μελών του Συλλόγου, ως προς την εν γένει καλή συμπεριφορά τους στους Ιερούς Ναούς κατά την διάρκεια της φωτογράφισης των Ιερών Μυστηρίων.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι τα μέλη του Συλλόγου θα φέρουν επαγγελματική ταυτότητα, η οποία θα είναι εμφανής και η οποία θα διασφαλίζει την επαλήθευση των προσωπικών στοιχείων του φωτογράφου.

Επίσης ζήτησε τη στήριξη και την αρωγή της Εκκλησίας και του ιδίου, προκειμένου ο Σύλλογος να περιφρουρήσει τα επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα των μελών του.

Ορίστηκε εκ νέου συνάντηση με όλα τα μέλη του Δ. Σ. η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την ίδρυση του Συλλόγου, και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ευλογία και τις ευχές του προς τον Πρόεδρο και τον Σύλλογο, για «καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στο έργο τους».

Σημείωση: ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν και κάλυψαν φωτογραφικά τη συνάντηση, και παρακαλούμε να μεριμνήσουν έτσι ώστε οι υπόλοιποι συνάδελφοι (ΠΡΩΙΝΗ, ΘΕΣΗ, ΑΥΓΗ) να έχουν έστω μια φωτογραφία για το δελτίο τύπου.
Εκ του γραφείου τύπου

«ΦΩΤΑΚΤΙΣ»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s