Παρουσία του Συλλόγου στη Γ. Σ. ΟΕΒΕ Ηλείας

Δελτίο τύπου

Χθες, Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ηλείας «Φωτακτίς», περευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ηλείας (Μέλος Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), μετά από πρόσκληση του Προέδρου της κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να ενημερωθεί για την δράση της Ομοσπονδίας και να συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι του Νομού.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι του Νομού με δεδομένη τόσο την παράνομη εργασία όσο και με την αντιμετώπιση εν γένει του κοινού, το οποίο είναι απληροφόρητο σε σχέση με το επάγγελμα του φωτογράφου. Ο στόχος του Συλλόγου, τόνισε, πως είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου σε σχέση με τη φωτογραφία, μέσα από ανακοινώσεις του Συλλόγου (διαδίκτυο, τοπικός τύπος), αλλά και μέσα από συνεργασίες με άλλους συλλόγους ή φορείς (Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ν. Ηλείας, Επιμελητήριο, Δήμος Πύργου). Η συνεργασία και η αληλέγγυα δράση όλων, είναι καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας και ανάπτυξης, δεδομένης της οικονομικής κρίσης και της δυσβάσταχτης φορολογίας που κατά κύριο λόγο πλήττει τον σημερινό επαγγελματία. Η πάταξη της παράνομης εργασίας είναι εκ των ουκ άνευ και χρίζει καθολικής ενεργοποίησης όλου του εμπορικού-επαγγελματικού κόσμου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Εκ του Δ.Σ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s