ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΕΡΤ

@1FOTAKTIS_logo FEAT

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς», συμπαραστέκεται στους πρώην εργαζόμενους στην ΕΡΤ ΑΕ  και νυν απολυμένους συμπολίτες μας, ως μια πράξη αλληλεγγύης και συναδελφικότητας για την άδικη μεταχείρισή τους.

Το κλείσιμο της Κρατικής Τηλεόρασης με την μακρόχρονη ιστορία και ένα ανυπολόγιστης αξίας αρχείο, ως πράξη υπέρτατης βίας, αποτελεί εγκληματική πράξη ενάντια στον πολιτισμό μας και ένδειξη ενός οργανωμένου σχεδίου υπόγειας αφελληνοποίησης του λαού της χώρας.

Η απόλυση των δύο χιλιάδων και πλέον εργαζομένων στην ΕΡΤ ΑΕ, θα επιφέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και αρρυθμίες τόσο στην κοινωνία, όσο και την αγορά, με συνακόλουθο την ακόμα βαθύτερη ύφεση και την απαξίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και των επαγγελματιών, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην μοιραία αύξηση της παραοικονομίας και της μαύρης εργασίας.

Διαφωνούμε απόλυτα με την απόφαση αυτή της κυβέρνησης και συμμετέχουμε ενεργά στις όποιες κινητοποιήσεις και προσπάθειες γίνουν για την επαναλειτουργία ενός θεσμού και όχι απλά μιας κάποιας τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής εταιρείας.

Εκ του Δ. Σ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s